Charlotte Mutsaers draait alles om: ettolrahc sreastum

Deze week in Vrij Nederland een profiel van schrijfster en kunstenaars Charlotte Mutsaers. Typisch voorbeeld van prettig gestoord. Een erg leuke en grappige vrouw. Bekend sinds haar legendarische optreden bij Adriaan van Dis in 1983 toen bleek dat ze perfect achterstevoren kon spreken en zingen (in een groen, groen, groen, knollen, knollenland) . Kijk maar.

One thought

  1. Je merkt hoe dit onderwerp vooraf in het interview ingepland is. Van Dis weet duidelijk vooraf al van Charlotte’s truc, hij probeert het gesprek er naar toe te leiden. Hij doet echter alsof zoiets in het gesprek spontaan naar boven komt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s