Nieuw: neem een abonnement op de nieuwsbrief van mijn weblog

Isa_bettina_latste_1
Reve zei het vroeger al: “Ik ben schrijver en ondernemer.” Als schrijver moet jezelf en je werk verkopen.

Het is zeker voor debutanten lastig om hun boeken aan de vrouw te brengen (mannen tellen amper mee). Ik heb wel eens ergens gehoord dat 90% van de debuterende schrijvers niet meer dan 500 exemplaren verkoopt. Van de 15.000 nieuwe boeken die jaarlijks verschijnen (dat is inclusief fictie en de dieetboeken van Sonja Bakker), komt slechts een klein percentage in de boekhandel
terecht.
En wanneer je, zoals ik, debuteert bij een kleine uitgeverij,
vraagt het helemaal extra inspanningen om je boek onder de aandacht te brengen. De kans is anders erg groot dat je uiteindelijk concludeert dat je alleen hebt geschreven voor je familie, vrienden, buren en (ex-)collega’s die uit beleefdheid een boek van je kopen.

Nu heb ik wel een klein beetje schroom om mezelf en m’n roman Isa te verkopen, maar ik wil me er er toch voor in gaan zetten en zoek naarstig naar mogelijkheden. Suggesties zijn van harte welkom.

Zeer binnenkort hoop ik te kunnen melden wanneer Isa verschijnt en ook verwacht ik snel nieuws te hebben over een doorstart van het Allochtonenweblog.

Wil je op de hoogte blijven? Vanaf vandaag kun je je in ieder geval inschrijven voor de nieuwsbrief van mijn weblog om gewaarschuwd te worden wanneer er nieuwe blogs verschijnen. Klik hier.

Wil je alleen gewaarschuwd worden wanneer Isa verschijnt? Stuur me dan een mail en ik hou je op de hoogte.

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s