Stemrecht voor ‘zwijnen en apen’?

Varken
Bijna één op de vijf Nederlanders overweegt een stem op de Partij van
de Vrijheid uit te brengen.  Hiermee komt het potentieel aantal zetels in de
Tweede Kamer voor de partij van Geert Wilders op bijna dertig. Aldus Maurice de Hond. Dat bevestigt het vermoeden van schrijver Hassan Bahara dat de aanhang van Wilders in potentie groter is dan die paar honderd duizend ‘mongolen’ die vorig jaar op hem hebben gestemd.
Bahara die eerder bij wijze van experiment ( ‘Godsamme, het wordt eens tijd dat ook ik in elkaar geslagen word vanwege mijn afvalligheid!’)  moslims probeerde te schofferen,  geeft vandaag af op de aanhang van Wilders: “…zwijnen [die] door genetische deformatie bestemd [zijn] om alles te haten en te minachten wat niet blond is en niet ruikt naar varkens en biggen.” Ook geeft hij zijn eigen typering van de potentiële aanhang van Wilders: “zwijnen en apen die conform hun minderwaardig karakter [vrij naar Marcel van Dam over Fortuyn] niet eens durven uit te komen voor hun rabiaat rechtse ideeën.”
Ik heb Hassan per mail gevraagd of hij levensmoe is. Dat blijkt niet het geval. Wel hoopt hij dat de ironie wordt ingezien van zijn berichten.
Hier meer over het ‘experiment’ van Hassan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s