Ik ging op vakantie en ik las…

Boeken_klein_1Adriaan Jaeggi – Edele Dieren (aangenaam gevoel voor humor), Greg Iles – Doodsangst (spannende pageturner), Kluun- Komt een vrouw bij de dokter (misschien commercieel en gelikt, maar niet slecht), Marisha Pessl – Calamititeitenleer voor Beginners (Pessl is een omgevallen boekenkast die fenomenaal gemakkelijk schrijft), Jonathan Safran Foer- Alles is Verlicht (het ‘broertje’ van Pessl, heb ik nog niet uit), Khaled Hosseini – Duizend Schitterende Zonnen ( het is een hype, maar in dit geval volkomen terect), Renate Dorrestein – Echt Sexy (nog niet aan begonnen). Niet op de foto, wel aan het lezen Nicky de Wit – Wilde Bloemen (een rauw boek van een ‘collega’ die ook door uitgeverij Lemmens wordt uitgegeven). Tot slot neem ik me plechtig en publiekelijk voor in het vervolg ook buiten de vakantieperioden te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s