‘Meer neuken en minder emancipatie tegen het islamitisch gevaar’

Seks_1
Het aantal niet-westerse allochtonen in Nederland is de afgelopen
vijftig jaar fors gegroeid, terwijl autochtonen minder kinderen
krijgen. Onze westerse cultuur gaat verloren. Deze uitspraken in het NRC zijn niet afkomstig van onheilsprofeten van de PVV, maar van Ton Lutter en Wim de Kok, beiden lid van het CDA.

Beide heren constateren in het NRC van 28 juni dat in de islamitische traditie het gezin en het geloof nog overeind staan en dat de islam daarom demografisch succesvoller is. Volgens Lutter en De Kok geven veel mensen op weblogs en internetsites aan dat men juist hierdoor bang is dat “onze westerse cultuur geleidelijk aan wordt vervangen door de islamitische cultuur”. Het is een angst die de CDA’ers lijken te delen, maar die ze niet expliciet durven uit te spreken. Ze verschuilen zich liever achter webloggers en reaguurders.

De oplossing die ze voorstellen is een simpele: er moet meer geneukt worden. Nou ja, zo zeggen ze het natuurlijk niet. Ze zeggen het zo: “Het is tijd dat we weer voor kinderen kiezen. Dat is de enige manier om onze westerse cultuur te behouden en door te geven aan toekomstige generaties. Het streven is: wie kan kiezen voor kinderen, moet dat ook doen.” En vooral voor de vrouw zien zij een schone taak weggelegd: “Vrouwen die kiezen voor de zorg voor kinderen, in
  plaats van een mooie carrière, dienen daar weer waardering voor te krijgen.  Zij zijn de onbaatzuchtige heldinnen van onze tijd.” Meer neuken en minder emancipatie dus. De pastoor kan weer langs de deuren en vragen of het geen tijd wordt nieuwe kindertjes te maken.

Anja Meulenbelt dient de conservatieve heren van repliek. Lees haar reactie hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s