Tip: ‘In Europa’ op je I-pod

Geertmak
Voor de liefhebbers van geschiedenis en/of Geert Mak: de VPRO start in november met de 35-delige TV serie In Europa. De website is nu al in de lucht. Alles over de verfilming, het boek, discussies, commentaren en nieuwe ontdekkingen vind je op: www.vpro.nl/ineuropa.
En, voor onderweg als podcast de mini-colleges van Geert Mak over ieder hoofdstuk. Van de 12 afleveringen zijn er inmiddels drie te downloaden. Klik in je I-tunes op ‘geavanceerd’ en plak dan het volgende ‘adres’: http://weblogs.vpro.nl/ineuropa?feed=podcast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s