Verhuisbericht: nieuw adres voor m’n weblog

Ik ben verhuisd: van web-log.nl naar wordpress.com.

Ik had twee blogs bij web-log.nl van Sanoma: het Allochtonenweblog en mijn eigen blog.
In augustus werden beide blogs door Sanoma met bijna 400.000 andere weblogs gemigreerd. Dit ging mis en niet zo’n beetje ook (zie hier). Resultaat is dat beide blogs nog steeds niet goed online staan.

Het Allochtonenweblog fungeerde alleen maar als archief, maar wel een archief met enkele duizenden blogs. Het Allochtonenblog was 1,5 jaar geleden al van naam (Republiek Allochtonië) en plek (http://www.republiekallochtonie.nl ) veranderd.

M’n eigen blog heb ik met veel knip-, plak- en verzamelwerk dit weekeinde verhuisd naar ewoudbutter.wordpress.com. Zoals gebruikelijk bij verhuizingen zijn er nog dozen met blogs die uitgepakt moeten worden en moet er hier en daar nog wat worden opgehangen, aangesloten en verfraaid. Let dus niet te veel op losse linkjes, scheve lettertjes en ontbrekende plaatjes.

Van harte welkom op mijn nieuwe blog!

One thought

  1. Hoe herkenbaar, heb mijn web-log noodgedwongen aan de wilgen gehangen, grmpfff. Wat een chaos en wat een gedoe! Heb een nieuwe website aangemaakt maar nog geen tijd gemaakt om ‘m in te richten. Chapeau voor jouw inspanningen wat dat betreft! Sanoma heeft er flink wat web-logverlaters bij..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s