Bestel gesigneerde versie van Isa voor de feestdagen

Met de feestdagen in het vooruitzicht bied ik weer de kans om een gesigneerd exemplaar te bestellen van mijn roman Isa (2008).

Enkele recensies:

“Ewoud Butter’s eerste roman is een verhaal over extremen. Een verhaal waarin de onvoorwaardelijke liefde van een man op de proef wordt gesteld, door een vrouw met psychotische trekjes. Butter’s vermogen om zijn personages tot leven te brengen is zonder twijfel geslaagd en de lezer wordt meegetrokken in bijna surrealistische verhoudingen, die ergernis, walging, begrip en afschuw opwekken. Een debuut dat het waard is om gelezen te worden. (Literaire website Ezzulia)

“Het verhaal is vlot geschreven en neemt de lezer tot bijna aan het eind gemakkelijk aan de hand mee.” (NBD|Biblion recensie, N.A.V.)

“Het boek is met veel vaart geschreven en kent menig komisch moment. Het schrijfplezier spat van de pagina’s. In de levensechte dialogen kruipt langzaam de waanzin. Al lezend valt je dat nauwelijks op. Ik heb van het boek genoten.” (Dwars door de Buurt.)

Meer info hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s