Robbert-Jan Vos wint New Arrivals op Rotterdams Film Festival

Samen met regisseur Robbert-Jan Vos werk ik aan het scenario voor een speelfilm waarmee we, uiteraard, een Oscar gaan winnen.  Zover is het nog (lang) niet, maar Robbert-Jan heeft vandaag wel een eerste stapje gezet door met zijn korte film Dag Buurvrouw de New Arrivals 2009-2010 te winnen op het Rotterdamse Film Festival. Gefeliciteerd! Robbert-Jan maakte ook de trailer voor mijn roman Isa (zie hier) en verschillende korte films en commercials. Hieronder zijn film Dag Buurvrouw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s