One thought

  1. Ik heb nog een aantal Nederlandse boeken ook over het onderwerp, die in de enorme stapel ‘boeken die ik nog wil lezen’ zwerven. Maar boeken waar ik bij moet denken schieten er vaak bij in in de kinderdrukte 😉
    Ik geloof wel dat er veel te veel gesimplificeerd wordt. Maar ik geloof ook dat er uiteindelijk een aantal kenmerken zijn die gedeeld worden. Dingen die mensen ‘vatbaarder’ maken. Dat kan karakter zijn maar dat kunnen ook omstandigheden zijn – en soms gewoon toeval, de verkeerde persoon in de verkeerde bui of een charismatische binnenlokker als je behoefte hebt aan acceptatie of zo.
    Probleem is alleen er zoveel soorten terroristen zijn met allemaal verschillende dingen die ze ertoe motiveren, dat je volgens mij nooit een voorspellend model kunt ontwikkelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s