Nieuw: ontvang dagelijks de laatste berichten van het Allochtonenweblog

Allochtonie
Een kleine duizend personen en instellingen zijn geabonneerd op de nieuwsbrief van het Allochtonenweblog die ongeveer eens in de twee weken verschijnt. Sinds vandaag is het ook mogelijk dagelijks in je mailbox de laatste berichten van het Allochtonenweblog te ontvangen. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid één keer per dag een mail ontvangen met de berichten die op het Allochtonenweblog zijn verschenen, klik dan hier.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s