Nog een film…

Als zelfs Geert Wilders, Ehsan Jami, Tofik Dibi en Ersin Kiris een film kunnen maken, kan ik natuurlijk niet achterblijven. 😉 Ik heb geen film over de islam gemaakt maar een trailertje voor m’n roman Isa.  Samen met regisseur Robbert-Jan Vos en editor Ruben Sebban heb ik gister de ruwe versie afgerond. Er moet nog aan de details gewerkt worden, maar ik verwacht dat het filmpje zondag af is en vertoond kan worden. De muziek die we gebruiken is van mijn broer. Hieronder het nummer (klik op het pijltje voor het nummer):

FeorasCarpe Diem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s