Allochtonenweblog begint weer in maart. Schrijf mee!

Allochtonie

Tot mijn vreugde kan ik melden dat het Allochtonenweblog na een pauze van ruim drie maanden in maart weer van start gaat. Dan kun je hier weer terecht voor  berichten, achtergrondartikelen en opinies die iets te maken hebben met de integratie van etnische minderheden in Nederland.
In vergelijking met de ‘klassieke’ media zal minder de waan van de dag worden gevolgd en zal er meer ruimte zijn voor achtergronden, nuance en verdieping. Vaak serieus, maar ook geregeld met een dikke knipoog. Daarnaast zal er veel aandacht blijven voor de activiteiten van migrantenorganisaties en voor de gebeurtenissen op de grote allochtone communities en portals op het internet.

Nieuwsbrief
Een kleine 900 personen en instellingen waren geabonneerd op de nieuwsbrief van het Allochtonenweblog. Onder hen veel onderzoekers, journalisten, beleidsmakers en politici, maar ook veel mensen die actief zijn bij migrantenorganisaties. Vanaf medio maart zullen deze abonnees weer de nieuwsbrief ontvangen. Wil je ook een abonnement op de nieuwsbrief? Vul dan je emailadres hieronder in. Je ontvangt vervolgens een mail waarin je gevraagd wordt je aanmelding te bevestigen door op een link te klikken.

Nieuwsbrief
Uw Email Adres:

Schrijf mee

 Ik ben op zoek naar mensen die geregeld (eens per 2, 3 of 4 weken) een artikel/column willen schrijven
voor het Allochtonenweblog op vrijwillige basis.  Je hoeft geen journalist te zijn of professional, maar het is wel prettig wanneer je helder kunt schrijven. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail en een voorbeeld van een artikel of column van je naar allochtonenweblog@hotmail.com.

Nu ook op hyves

Hyves
Het Allochtonenweblog heeft nu ook zijn eigen hyves: http://allochtonenweblog.hyves.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s