Gutmensch Scheurkalender 2022

Om het debat in 2022 over asiel, migratie en verrechtsing elke dag weer fris aan te kunnen, biedt de Gutmensch scheurkalender.2022 advies, houvast, argumenten, achtergronden en grappen van journalisten, schrijvers, cabaretiers, cartoonisten en fotografen.

Met fraaie tekeningen van Saskia Pfaeltzer, eigenzinnige vormgeving van Saskia Kunst en onder eindredactie van Linda Polman. Met bijdragen van onder meer Adriaan van Dis, Asis Aynan, Paulien Cornelisse, Geert Mak, Sheila Sitalsing, Bram Vermeulen, Kristien Hemmerechts,  Said el Haji, Lieve Joris, Sinan Can, Erik van Muiswinkel, Fréderike Geerdink, Justus van Oel, Tsead Bruinja, Aldith Hunkar, Bahram Sadeghi, Jan Banning, Ghayath Almadhoun, Dolf Jansen, Nelleke Noordervliet, Judith Neurink, Marnix De Bruyne, Chris Keulemans, Ewout Klei, Rashid Novaire, Natascha van Weezel, Tineke Ceelen, Eduard Nazarski, Vincent Bijlo en vele anderen.

Zelf had ik de eer twee bijdragen te mogen leveren.

Bestellen kan bij uitgever Jurgen Maas, bij bol.com of nog beter bij uw lokale boekhandel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s