Meiden MB2 van GeuzenMiddenmeer ook na tussentijdse promotie ongeslagen

AfbeeldingAls eerstejaars B begonnen de meiden van de MB2 dit jaar in de tweede klasse. De drie bekerwedstrijden werden gemakkelijk gewonnen (doelsaldo 19-0) en ook de eerste vijf competitiewedstrijden kreeg het team weinig tegenstand: alle 5 de wedstrijden werden gewonnen met in totaal 38 doelpunten voor en één tegen. Dat vonden de meiden een beetje saai worden; zeker met de wetenschap dat ze al tegen de sterkste teams in de poule hadden gespeeld.

In de herfstvakantie werd daarom aan de KNVB gevraagd of tussentijdse promotie naar de eerste klasse mogelijk was. Dat bleek het geval.  In een kleine poule  met slechts vijf teams, was plek voor een extra team. Inmiddels heeft de MB2 drie wedstrijden in de eerste klasse gespeeld. De eerste twee wedstrijden werden beiden met 3-0 gewonnen en het afgelopen weekend werd het Haarlemse DSS met 13-0 verpletterd.

geuzenmb2Het werd, ondanks het kostbare gemis van aanvoerder Anouk, één van de beste wedstrijden van het seizoen tot nu toe.

Lees de rest van het verslag verder op de site van GeuzenMiddenmeer.

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s