Nieuwe publicaties voor oude werkgever

Afgelopen week heb ik m’n laatste werkweek voor ACB Kenniscentrum gehad, waar ik  jaren met veel plezier heb gewerkt. Ik heb veel geleerd, een hoop leuke mensen leren kennen, samen met anderen veel bereikt en gelukkig op z’n tijd ook vaak gelachen.

Op 1 maart begin ik aan een nieuw avontuur en ga ik werken voor GroenLinks Amsterdam als ‘Hoofd Bureau’. Ik heb daar ontzettend veel zin in.

Voor het ACB schreef ik de laatste maanden de volgende publicaties:

– een artikel over relaties van autochtone mannen met getrouwde allochtone mannen; dat stuk is ook al op dit blog verschenen, namelijk hier.
– een factsheet over Allochtonen en criminaliteit, die ook op Republiek Allochtonië is verschenen.
– een verslag van het Noordhollandse project Voorkomen is Beter van Genezen; een project van moskeeen van de Raad van Moskeeen Noord-Holland en ACB Kenniscentrum dat tot doel had radicalisering te voorkomen. Meer op mijn website.
– een rapport getiteld Een kwestie van investeren en anticiperen
maatschappelijke onrust, de rol van netwerken, (sociale) media en sleutelfiguren. Dit rapport heb ik samen met Lisa Arts geschreven en verschijnt deze of volgende week online.

5 thoughts

  1. Ewoud, heel veel succes in je nieuwe baan! We hebben in een ver verleden eens kennisgemaakt met elkaar. Ik ben erg benieuwd naar je rapport over spanningen.
    Misschien een keer hernieuwde kennismaking?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s