The Day After

Allochtonie_2_1
Nog geen dag geleden stopte ik met het Allochtonenweblog en nu al ben ik redelijk overdonderd door de inmiddels meer dan 100 hartverwarmende reacties die ik heb gehad.
Uiteraard diverse mailtjes van familie, vrienden en bekenden, maar ook heel veel geweldige reacties van mensen die voor mij onbekend zijn of die ik alleen uit de krant of van de tv ken. Webloggen deed ik meestal in mijn eentje en ik was me daarbij amper bewust van m’n publiek- zoals de meeste bloggers. Alhoewel ik zag dat het aantal bezoekers hoog was, was ik me er niet van bewust dat het Allochtonenweblog kennelijk in zo’n grote behoefte voorzag.

Beste, lieve mensen. Het aantal mailtjes is inmiddels zo enorm geworden, dat het onmogelijk is iedereen persoonlijk te bedanken. Verschillende mensen hebben aangeboden mee te willen denken over een vervolg. Dat is bijzonder stimulerend en ik kom daar dan ook zeker binnen enkele maanden op terug. Op een of andere manier zal dat vervolg er komen.

Inmiddels is er ook op een aantal websites/weblogs bericht over de voorlopige stop van het Allochtonenweblog. Dank voor de aandacht:

wereldjournalisten
Anja Meulenbelt
Internetjournalist (NVJ) en hier
Het weblog Closer van Martijn de Koning
Interreligieuze werkplaats.nl
Islam in mijn dagelijks leven
Nujij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s