Nieuw filmpje van Robbert-Jan Vos

Robbert-Jan Vos is een jonge, bevlogen en getalenteerde regisseur. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt aan een aantal kleine projecten. Binnenkort gaan we samen een (uiteraard briljant) idee voor een speelfilm proberen te slijten aan een producent.
Ondertussen is van Robbert-Jan een nieuw filmpje verschenen dat hij heeft gemaakt voor de stichting Alzheimer (zie onder). In september zal zijn korte film  ‘Attached to Omar’s life for 7 minutes’ in de bioscopen verschijnen als voorfilm van de nieuwe film van Eddy Terstall (kijk hier voor de trailer).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s