Kijk uit voor Tinky Winky

TeletubbieHomofobe lezers: kijk uit voor Teletubbie Tinky Winky. 

Uh. Oh.

Enkele jaren geleden ontstond er in de VS al grote onrust over deze  mannelijke Teletubbie, die een tasje draagt en een driehoek op zijn hoofd heeft. Nu zijn ook homofobe Polen bang geworden dat deze stamelende peutervriend, die ook wel gekscherend Kinky Binky wordt genoemd, homoseksualiteit zou uitdragen.

Er was meer homofoob nieuws deze week: tegen een homo-demonstratie in Rusland werd door de lokale politie hardhandig opgetreden en in Amsterdam werd een homo door drie jongens in een vijver geduwd en gedwongen daar enige tijd in rond te zwemmen. Volgens het Parool ging het om jongens die “een andere taal spraken”, de Telegraaf meent daarentegen te weten dat het om drie Marokkaanse jongens ging. Let wel: het gaat hierbij om dezelfde Telegraafjournalist die eerder het verhaal aandikte over de Joodse familie Vet die uit Bos en Lommer zou zijn weggepest (zie ook: joodse voordeurhoax op geenstijl).

Voor de PVV -uiteraard- toch voldoende aanleiding om kamervragen te stellen.

Straf: darkroom schoonmaken
De Partij van Wilders doet de laatste tijd daarbij ook suggesties voor straffen. Nadat eerder deze week werd gesuggereerd om Marokkaanse relschoppers met tandenborstels de tribunes te laten schoonmaken, vragen PVV’ers Wilders en Brinkman nu aan de minister van Justitie de suggestie te bevorderen dat de daders een Amsterdamse darkroom schoon zouden moeten maken. Die suggestie werd (bijna letterlijk) al eerder ook op dit weblog gedaan – maar dat was gekscherend bedoeld (zie Bert en Ernie en de gestolen blingbling).

Tinky Winkie’s aller landen verenigt u. Neem uw tas ter hand en mep daarmee alle homofobe en Marokkanenfobe idioten!

Klik hier onder voor het strijdlied van de teletubbies (mp3) en zing hard mee!

Download childrens_songs_teletubbies_theme.mp3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s