Prettig gestoorde Mutsaers ontvangt PC Hooft prijs (filmpje)

Schilder-schrijver Charlotte Mutsaers ontvangt de P.C. Hooftprijs 2009 voor proza. Mutsaers is de eerste (sic!) vrouw sinds Hella Haasse (1983) die de prijs voor proza krijgt. Charlotte Mutsaers is een typisch voorbeeld van prettig gestoord. Een erg leuke en grappige vrouw. Bekend sinds haar legendarische optreden bij Adriaan van Dis in 1983 toen bleek dat ze perfect achterstevoren kon spreken en zingen (in een groen, groen, groen, knollen, knollenland) . Kijk maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s