Check nu de leeftijd van uw botoxbuurvrouw online

Altijd al getwijfeld of je ex in 1991 echt stond ingeschreven bij de burgerlijke stand in Amsterdam? Misschien nieuwsgierig naar de doopnamen van je kapper of ben je benieuwd naar de werkelijke leeftijd van je botoxbuurvrouw? Of wil je weten of je zelf in 1991 geregistreerd stond? Het Amsterdams archief biedt uitkomst. Het archief heeft de beveiliging van de persoonsgegevens betreffende één jaar blijkbaar opgeheven en de persoonskaarten uit 1991 op het internet gezet. Zie hier
Met dank aan NieuwsuitAmsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s