Allen trappen in de val van Wilders

Zeepbal
Dat de filmrecensenten van de Taliban niet enthousiast reageren op de filmplannen van Wilders is niet zo verrassend. Dat filmfestivaldirecteur Fawzi Fahmi Nederlandse kinderfilms wil weren van een Egyptisch filmfestival is wel bizar en wanneer het zo ver zal komen dat Nederlanders in het buitenland bedreigd worden vanwege de (voorgenomen) film van Wilders is dat ronduit abject. De Nederlandse regering wordt nu voor het helse dilemma gesteld om enerzijds de vrijheid van meningsuiting te verdedigen en anderzijds zich in te spannen voor de veiligheid van Nederlanders in het buitenland.
Wilders lacht in zijn vuistje. Alles verloopt volgens het scenario dat  hij vantevoren had uitgestippeld. Iedereen trapt in zijn val waardoor hij de paria mag zijn en de hoofdrol kan spelen in zijn eigen drama, een drama waarvan hij en zijn PVV de enige winnaars zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s