Gezocht: premier

Keuzespremier425Bent u ouder dan 70, heeft u ooit harddrugs gebruikt of bent u moslim of Marokkaan? Dan bent u voor de overgrote meerderheid van de Nederlanders onacceptabel als nieuwe premier van Nederland. Dat blijkt uit een onderzoek van Eén Vandaag en De Pers. Ook als streng christelijke mbo’er of als Turkse hoerenloper bent u kansloos. U kunt beter een alleenstaande, niet gelovige lesbiënne zijn of, nog veel beter: een blanke christelijke man tussen de 35 en de 70. Uit deze laatste groep zijn immers alle premiers sinds 1848 afkomstig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s