Gevoel voor humor

How_to_irritate
Het pseudo-wetenschappelijke Psychologie Magazine viel vandaag op de mat. Wat blijkt? In de bikkelharde strijd der seksen hebben de mannen een overtuigende overwinning behaald: mannen blijken namelijk grappiger dan vrouwen. Driekwart van de Nederlanders vindt een man de grappigste persoon in zijn omgeving. Dat blijkt uit een ‘representatief’ onderzoek onder 500 Nederlanders.
Tsja.
Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat vrouwen meer van Duitse (?) humor houden en mannen meer van Britse.  En dat laatste is herkenbaar. Voor mij staan zeker de mannen van Monty Python met hun absurdistische humor nog steeds op eenzame hoogte. Hieronder uit de serie ‘How to irritate people’ de sketch met de twee piloten: "Hello, this is your captain speaking. There is absolute no reason for alarm."

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s